Restorant “Peja”

Restorant “Peja”

Prejardhja, rrugëtimi, prej kur jeni në Perëndim

Jam Afrim Nikqi dhe vi nga Peja, në lug të vargmaleve të Bjeshkëve të Nemuna.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari