Ardiana Ratkoceri

Ardiana Ratkoceri

Prejardhja, rrugëtimi, prej kur jeni në perëndim

Unë quhem Ardiana Ratkoceri dhe kam lindur në Prishtinë. Gjatë viteve nëntëdhjetë jam shpërngulur në Londër ku edhe kam mbaruar trajnimin për Dizajn Enterieri. Pas një periudhe pesëmbëdhjetëvjeçare kemi vendosur familjarisht të kthehemi në Kosovë dhe jam e lumtur me këtë vendim pasi që kam mundësi të kontribuoj në vendin tim. Synimi im në të ardhmen është që të bashkëpunoj me ndonjë kompani apo individ në Zvicër dhe Evropë, qoftë në realizimin e projekteve apo edhe vetëm bashkëpunim në formë konsulence.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari