60 MINUTA

Avokati Hoti e sheh sfiduese përballjen juridike me ChatGPT-në

Avokati Veli Hoti e ka konsideruar sfiduese përballjen juridike me inteligjencën artificiale gjeneruese, ChatGPT. Të enjten në “60 Minuta” të KTV-së, Hoti ka thënë se ekspertët juridikë mund të hasin në vështirësi lidhur me të pasi robotët dhe teknologjia nuk gëzojnë të drejta të autorit për pronësi intelektuale dhe çdo gjë që është publike mund të përdoret përmes kësaj inteligjence artificiale.