60 MINUTA

Dumani: Rusia ka vënë në shkallën e parafundit përdorimin e armëve bërthamore

Rusia ka vënë në shkallën e parafundit përdorimin e armëve bërthamore, dhe shkalla e fundit do të thoshte shkatërrimi i botës, sipas ekologut Shyqri Dumani.