Zgjedhjet lajme

Haradinaj: Prodhimet e Rahovecit do t’i mbushin sofrat e Kosovës

 

Kandidati për kryeministër nga koalicioni PDK-AAK-Nisma, Ramush Haradinaj ka thënë se shteti duhet të mbështet dhe të subvencionojë bujqësinë në komunën e Rahovecit, prodhimet e së cilit do t’i mbushin sofrat e Kosovës.

“Njerëzit e vyeshëm dhe toka pjellore kësaj komune, meritojnë mbështetje shumë më të madhe nga shteti. Qeveria jonë, qeveria në ardhje e garanton këtë. Do t'i subvencionojmë bujqit dhe do t'i mbështesim kulturat agrare të kësaj treve”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.