Zgjedhjet 2019

Krasniqi: Vetëvendosje u bë avokat i Listës Serbe

 

Nënkryetari i PDK-së, Memli Krasniqi e ka quajtur avokate të Listës Serbe Lëvizjen Vetëvendosje.

Sipas tij, kandidatët e VV-së me ankesën e tyre në Gjykatën Supreme ndaj vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa që i anuloi votat e ardhura nga Serbia, i kanë dalë në mbrojtje votave të Listës Serbe.