Zgjedhjet 2019

Loxha thotë se Kosova nuk është gati për të hequr kuotën gjinore

 

Arbresha Loxha, drejtoreshë e Grupit për Studime Juridike dhe Politike, ka thënë se me shpalljen e rezultateve nga KQZ u pa se në këtë legjislaturë do të ketë më shumë gra të cilat e kanë fituar çendin e deputetit me meritën e tyre.

Sipas saj, lidhur me këtë është rritur edhe vetëdija e qytetarëve për të votuar gratë.