Zgjedhjet 2019

Vetëvendosje konfirmon pajtueshmërinë programore me LDK-në, në takimin e fundit të grupeve punuese

Vetëvendosje konfirmon pajtueshmërinë programore me LDK-në, në takimin e fundit të grupeve punuese

Lëvizja Vetëvendosje, ka bërë të ditur se ka përfunduar cikli i takimeve të grupeve punuese me Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Vetëvendosje përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se tema të këtij takimi ishte mirëqenia sociale, energjetika, kultura dhe mërgata.