Zgjedhjet 2019

VV-ja sërish ushtron ankesë në Supreme për 1806 pakot me vota të diasporës

VV-ja sërish ushtron ankesë në Supreme për 1806 pakot me vota të diasporës
 

Lëvizja Vetëvendosje ka ushtruar sërish ankesë në Gjykatë Supreme lidhur me pakot me fletëvotime nga bashkatdhetarët tanë që, siç thotë kjo parti, “i dërguan me kohë fletëvotimet e tyre”.

VV thotë se gjyqtarët Gyltene Sylejmani, Nenad Llaziq, Afjete Sada-Gllogjani, Kymete Kicaj, Zyhdi Haziri, Rrustem Thaqi, Ferki Xhaferi, Faton Ademi dhe Adnan Konushevci të PZAP-së, “shpërfillën Aktgjykimin e Gjykatës Supreme duke e shpallur me 3 nëntor ankesën tonë të pabazuar, dhe ia mohuan sërish të drejtën votuesve nga jashtë Kosovës që t’i numërohet vota”.