Zgjedhjet 2019

Hoti thotë se s’ka zvarritje drejt marrëveshjes me LVV-në dhe se ajo arrihet menjëherë pas certifikimit të rezultateve

Hoti thotë se s’ka zvarritje drejt marrëveshjes me LVV-në dhe se ajo arrihet menjëherë pas certifikimit të rezultateve

Zyrtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se nuk ka zvarritje në arritjen e marrëveshjes për bashkëqeverisje në mes të LDK-së dhe LVV-së.

Përmes një postimi në Facebook, Hoti ka thënë se qytetaret më 6 tetor kanë kërkuar ndryshim, duke votuar dy partitë opozitare pothuajse njëjte, të cilat së bashku arrijnë mbi 50% të mandateve në Kuvend, të mjaftueshme për të formuar qeverinë e re.