Zgjedhjet 2019

LVV e dorëzon në Supreme ankesën ndaj vendimit të PZAP-së për votat e diasporës

Sot Lëvizja Vetëvendosje dorëzoi në Gjykatën Supreme ankesën me qëllim lejimin e numërimit të të gjitha pakove me fletëvotime nga bashkatdhetarët si dhe hedhjen poshtë të vendimit të PAZP-së.

“Presim që në afat sa më të shpejtë Gjykata Supreme të marrë vendim duke ia mundësuar realizimin e të drejtës për të zgjedhur dhe numërimin e fletëvotimeve të qytetarëve tanë me banim jashtë Kosovës”, thuhet në njoftimin e LVV-së, transmeton Koha.net.