Zgjedhjet 2019

Thaçi me Dakën diskutojnë se si t’i hapet rruga formimit të Qeverisë dhe konstituimit të Kuvendit

Thaçi me Dakën diskutojnë se si t’i hapet rruga formimit të Qeverisë dhe konstituimit të Kuvendit

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka takuar sot Kryetaren e KQZ-së, Valdete Daka, me të cilën ka biseduar për procesin e certifikimit të rezultateve të zgjedhjeve, që t’i hapet rrugë konstituimit të Kuvendit të Kosovës dhe formimit të qeverisë së re të Kosovës.

Në kumtesën presidenciale thuhet se Daka e ka njoftuar Thaçin për hapat për përmbylljen e procesit të numërimit të votave dhe certifikimin e rezultateve të zgjedhjeve të përgjithshme të mbajtura në fillim të këtij muaji.