Zgjedhjet 2019

Kurti pret që të marrë postin e kryeministrit në nëntor

Kurti pret që të marrë postin e kryeministrit në nëntor

Albin Kurti, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje dhe Kryeministri në pritje i Kosovës, në një intervistë për Alsat, thotë se për rajonin nuk duhet të ketë asnjë zëvendësim për anëtarësimin në BE.

Ai thotë vendet e rajonit duhet të bashkëpunojnë për vetëm me qëllim anëtarësimin e plotë në Bashkimin Evropian.