Zgjedhjet 2019

Ahmetaj s’përjashton mundësinë e rinumërimit të disa vendvotimeve

Ahmetaj s’përjashton mundësinë e rinumërimit të disa vendvotimeve

Burim Ahmetaj nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve nuk ka përjashtuar mundësinë që të ketë rinumërim të disa vendvotimeve.

Duke mos treguar arsyet, ai ka thënë se po përgatitet raporti i auditimit dhe gjithçka më pas varet nga vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.