Zgjedhjet 2019

40 mijë fletëvotime të pavlefshme, kryesisht si pasojë e shënimit të më shumë se dy subjekte politike

 

Rezultati aktual i zgjedhjeve parlamentare mbase do të mund të ishte ndryshe sikur të mos kishte kaq fletëvotime të pavlefshme.

Përkundrazi, numri i tyre po vlerësohet i lartë dhe shqetësues. Sipas rezultateve preliminare të KQZ-së, nga zgjedhjet e së dielës kanë dalë 40 mijë e 732 fletëvotime të pavlefshme, raporton KTV.