Zgjedhjet 2019

PDK, LDK dhe koalicioni Nisma-AKR-PD ankohen se pati parregullsi gjatë numërimit të votave

PDK, LDK dhe koalicioni Nisma-AKR-PD ankohen se pati parregullsi gjatë numërimit të votave

Partia Demokratike e Kosovës ka dorëzuar ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, me pretendimin se kanë ndodhur parregullsi gjatë numërimit të votave.

Kryesues i PZAP-së Mul Desku, ka konfirmuar për KTV-në këtë ankesë, pa saktësuar se çfarë përmban ajo.