Zgjedhjet 2019

106 vjeçarja nga Ferizaj voton për një te ardhme më të mirë

Foto: Koha
 

Xhezide Aliu, 106 vjeçare nga fshati Dardani i Komunës së Ferizajt, të dielën në mëngjes ka mësyrë qendrën e votimit me nr. 2512D/01R, me qëllim që të ndryshojë vendin për një jetesë më të mirë.

Ajo megjithëse e shtyrë në moshë dhe me telashe shëndetësore ka thënë se edhe qytetarët e tjerë duhet ta marrin këtë shembull dhe të dalin për të votuar sepse Kosovën e presin procese të rëndësishme gjatë këtij mandati, raporton Koha Ditore.