Zgjedhjet 2019

KQZ: Të gjitha qendrat e vendvotimit janë hapur me kohë

 

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi në konferencë për media ka thënë se të gjitha qendrat e vendvotimeve janë hapur me kohë, përjashtim disa qendrave të vogla që ka pasur vonesa të vogla.

“Në orët e hershme të mëngjesit është shpërndarë materiali zgjedhor dhe të gjitha vendvotimet janë hapur me kohë, me përjashtim të disa qendrave të vogla që janë hapur me vonesë prej pak minutash”, ka thënë Elezi, transmeton Koha.net.