Zgjedhjet 2019

Limaj: Shumë është më rendësi që më 6 tetor të fitojë shteti i Kosovës dhe jo individi

 

Kandidati për kryeministër nga koalicioni Nisma-AKR-PD, Fatmir Limaj, ka deklaruar se vendit më shumë se kurrë i duhet bashkimi në tema të mëdha.

Ai tha se gjithmonë si Nismë kanë ditur ta nxjerrin interesin e shtetit para interesit të partisë e interesit personal, raporton KSP.