Zgjedhjet 2019

Krasniqi: Me Limajn, dinjitetshëm do i përmbyllim bisedimet me Serbinë

 

Nisma Socialdemokrate në tubimin me qytetarët dhe strukturat saja në Fushë Kosovë, shprehu bindjen se kjo parti do jetë gjithsesi pjesë e qeverisë së ardhshme dhe se vetëm Fatmir Limaj duhet të jetë kryeministër i ardhshëm i Kosovës.

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi tha se qytetarët e Kosovës kanë nevojë për më shumë barazi dhe drejtësi, të cilin vetëm Nisma Socialdemokrate mund tua ofrojë.