Zgjedhjet 2019

Më shumë se 60 mijë euro gjoba ndaj partive për shkelje gjatë fushatës, prin Lista Serbe

Më shumë se 60 mijë euro gjoba ndaj partive për shkelje gjatë fushatës, prin Lista Serbe
 

Nga fillimi i fushatës zgjedhore më 25 shtator e deri tash Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka shqiptuar gjoba ndaj partive politike, gjoba që kalojnë shifrën e 58 mijë eurove.

Mul Desku, kryesues i Sekretariatit në këtë panel, ka bërë të ditur për REL se Lista Serbe prin për kah shuma e dënimit, ndërsa pas saj vijnë LDK-ja e PDK-ja.