Zgjedhjet 2019

Shllaku: Fushata po sjell në front liderët e partive dhe jo çështjet me të cilat preokupohet shoqëria

 

Drejtori i Fondacionit të Kosovës për Shoqëri të Hapur, Luan Shllaku, e ka kritikuar fushatën e partive politike në vend.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se kjo fushatë po sjell në front të çdo debati liderin e partisë por jo edhe çështjet e nxehta të shoqërisë në vend.