Zgjedhjet 2019

AAK-PSD propozojnë qeveri me 15 ministri dhe reformë në administratë

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Me ardhjen në pushtet të koalicionit AAK-PSD, do të bëhet reforma e administratës publike në Kosovë për një qeverisje më të mirë.

Ky koalicion propozon që qeveria e ardhshme Haradinaj, t’i ketë 15 ministri.