Zgjedhjet 2019

Në debatin për të rinjtë shkojnë ndaras vetëm Kurti dhe Limaj, e bojkotojnë të tjerët

 

Ftesës për të diskutuar me të rinjtë, kandidatët për kryeministër, nga pesë sa u ftuan gjithsej, iu përgjigjën vetëm dy prej tyre, ai nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti, dhe ai nga koalicioni Nisma-AKR, Fatmir Limaj.

Para të rinjve, kandidati i LVV-së për kryeministër, Albin Kurti shpalosi një pjesë të programit, derisa kritikoi qeveritë e kaluara se më shumë sesa për arsim, kanë investuar në asfalt, raporton KTV.