Zgjedhjet 2019

Kurti: Pas 6 tetorit mbaron koha e korrupsionit dhe tenderëve për “dosta”

Kurti: Pas 6 tetorit mbaron koha e korrupsionit dhe tenderëve për “dosta”

Në një tubim me gra e vajza, kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e Vetëvendosjes, Albin Kurti, ka deklaruar se pabarazia gjinore në shoqërinë dhe institucionet kosovare duhet kritikuar, kundërshtuar e luftuar.

Edhe në këtë tubim ku temë ishte barazia gjinore, nuk mbeti pa u përmendur korrupsioni. Kreu i VV-së tha se korrupsioni është më shumë se i lidhur me qeverinë, madje ai tha se korrupsioni buron nga qeveria.