Zgjedhjet 2019

Pacolli: Gjilani do të mbetet bastion i fuqishëm i AKR-së

Pacolli: Gjilani do të mbetet bastion i fuqishëm i AKR-së

Aleanca Kosova e Re, ka zhvilluar takim me qytetarë dhe struktura të partisë në Gjilan, ku i pranishëm ishte edhe lideri i kësaj partie, Behgjet Pacolli, e në të cilin takim u prezantua edhe kandidati i AKR-së nga ky qytet, Arianit Ibrahimi si dhe kandidatët tjerë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Në këtë takim Pacolli ka falënderuar qytetarët e Gjilanit për përkrahjen që këta të fundit i kanë dhënë AKR-së që nga themelimi i saj dhe këtë përkrahje po e vazhdojnë dhe sot. Sipas tij Gjilani do të mbetet bastion i fuqishëm i AKR-së.