Zgjedhjet 2019

Osmani nga Dega e Ibrahim Rugovës lut për mobilizim si në vitet e ‘90-ta “sepse vendi është në rrezik”

Osmani nga Dega e Ibrahim Rugovës lut për mobilizim si në vitet e ‘90-ta “sepse vendi është në rrezik”
 

Kandidatja për Kryeministre nga LDK, Vjosa Osmani, ka qëndruar dje në një tubim në Degën e Tretë të LDK-së, “Dega e Presidentit Rugova”, në Prishtinë.

Aty ajo ka thënë se pjesë e programit të tyre politik është luftimi i krimit dhe korrupsionit.