Via Balcanica

Çfarë na bën të qeshim?

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA

Në një mesditë të ftohtë dhjetori, fytyrat e kalimtarëve të sheshit kryesor të Prishtinës, duken të ngrysura. Të gjithë kanë vendosur maska dhe rrallëherë dëgjohet ndonjë e qeshur.

 

Në një mesditë të ftohtë dhjetori, fytyrat e kalimtarëve të sheshit kryesor të Prishtinës, duken të ngrysura. Të gjithë kanë vendosur maska dhe rrallëherë dëgjohet ndonjë e qeshur.

Sot, humori zhvillohet më së shumti në rrjete sociale, ku një shaka mund të shpërndahet me shpejtësinë e dritës: nëpërmjet një fotografie që shoqërohet me mbishkrim qesharak apo një video të shkurtër të xhiruar me telefon të mençur.