Via Balcanica

Ndikimi i koronës në punën e hotelit në Sarajevë

Ndikimi i koronës në punën e hotelit në Sarajevë
 

Ton Osman Grabus, recepsionist i hotelit “Blanca” ka treguar për ndikimin e pandemisë në punën e tyre.

Ai ka thënë se që prej fillimit të pandemisë, është reduktuar numri i mysafirëve, porse ata po mundohen t’i tërheqin turistet me reduktimin e çmimeve dhe futjen e programeve të reja.