Vështrime

Tallja me veten

Kur as ne veten nuk e marrim seriozisht, pse do të duhej dikush tjetër të na shikonte me sy të tjerë? Përse do të duhej të na merrnin seriozisht, kur qe sa vjet jemi shtet me të cilin kushdo mund të tallet kurdo dhe si t’ia ka ënda?

E dini se në cilin shtet ndodh që dikush që dënohet me burgim me kusht për keqpërdorime, por të cilit gjykata nuk ia ndalon punën në shërbimin publik, mund të punojë si drejtor prokurimi në ministrinë me buxhet qindra milionësh?

E, a e dini se në cilin shtet ndodh që një drejtor që futet në listën e zezë të SHBA-së suspendohet e që vetëm pas dy javësh emërohet drejtor investimesh rrugore?