Vështrime

Emri i aeroportit

Rrëfim për udhëtimin e fundit për në Shkup nga Zagrebi më 1991 dhe për fluturimin e kthimit 31 vjet më pas

Rrëfim për udhëtimin e fundit për në Shkup nga Zagrebi më 1991 dhe për fluturimin e kthimit 31 vjet më pas

1.

Më 1991 isha në fluturimin e fundit Zagreb-Shkup, para se lufta ta mbyllte për një kohë të konsiderueshme aeroportin.