Vështrime

Hurmaniteti në aksion!

Teksa po e shënoja titullin e Ditarit të radhës dhe numrin rendor që e vë për shkaqe dokumentimi në telefon, ku në fakt edhe e shkruaj ditarin tim, në sy më ra numri rendor 208, i cili menjëherë ma kujtoi se janë bërë 208 javë, apo 4 vjet qysh se e shkruaj këtë Ditar. Thënë të drejtën, asnjëherë s’e kisha menduar se do të zgjaste kaq shumë.

Në çmendurinë e tij dje, Vuçiqi deklaroi se më 1 tetor, Serbia do ta ndërmarrë një hap

Teksa po e shënoja titullin e Ditarit të radhës dhe numrin rendor që e vë për shkaqe dokumentimi në telefon, ku në fakt edhe e shkruaj ditarin tim, në sy më ra numri rendor 208, i cili menjëherë ma kujtoi se janë bërë 208 javë, apo 4 vjet qysh se e shkruaj këtë Ditar. Thënë të drejtën, asnjëherë s’e kisha menduar se do të zgjaste kaq shumë.

Sidoqoftë, edhe java e 208-të shënon ngjarje dhe zhvillime të reja, si në vend, ashtu edhe në botë. Edhe pse temat për të cilat do të shkruaj nuk i kisha menduar paraprakisht, prapë do të jetë ky një Ditar spontan, duke i komentuar ngjarjet ashtu nga koka, jo doemos në rrjedhën e tyre kronologjike.