Vështrime

Në konsultim te Zoti

1.

Tash i tërë Ballkani Perëndimor si Kosova... dhe ky nuk është pragu më i ulët

1.

Është një barsoletë e vjetër e liderëve të Ballkanit të viteve nëntëdhjetë. I pret në konsultime Zoti, e të rreshtuar një nga një kanë vetëm një pyetje: kur do të bëhen shtetet e tyre normale. Një nga një largohen nga konsultimi duke qarë, thellësisht të dëshpëruar nga përgjigjja. Në fund i vjen radha dr. Rugovës dhe pas konsultimit Zoti fillon të qajë. Dr. Rugova, i prekur nga kjo pamje, i thotë : “Durim burrë, se bohet mirë!”.