Vështrime

Një krizë zgjimi për Evropën e Kosovën në të

1.

Cikli i shtrenjtimeve dhe mungesa e energjisë janë alarm për një botë që po aktivizohet pas mbylljes së COVID-19. Por ka më shumë se kaq

1.

Një mik nga Prishtina, ndërsa isha në New York para disa ditësh, porositi nga miku ynë i përbashkët një Iphone 13. Në dyqanin më të afërt na thanë se mund ta porosisnim dhe se do të ishte në shitore diku kah fundi i nëntorit. Në porosinë online të “Apple”, përgjigjja ishte fundi i tetorit, por për një model më të dobët se ai i kërkuar.