Vështrime

Karl Jaspers duhet të luajë në kombëtaren serbe

1.

Pse nuk janë Distria Krasniqi e Nora Gjakova Bobby Charlton dhe Bobby Moore?

1.

Është shumë lehtë të kuptohet gjendja e Ballkanit Perëndimor nëpërmjet një ndeshjeje futbolli të zhvilluar më 1966. Ishte finalja e Kupës botërore dhe në të, Anglia në Londër mundi Gjermaninë perëndimore për t’u bërë kampione e botës. Kam ende në mbamendjen e një pesëvjeçari emrat e Bobby Charltonit dhe Bobby Mooreit, lojtarë anglezë që dilnin nga ekranet bardh e zi për të hyrë në amshim.