Vështrime

Sex, drogë pa rock 'n roll

Kthimi i 12-të apostujve diplomatikë pritet që të ndodhë ditëve në vijim. Pati një reagim publik nga njëri prej tyre i quajtur Juda alias Gjergj Dedaj, i cili deklaroi se diçka e tillë i ka ndodhur vetëm kur Slobodan Milosheviqi ia kishte vrarë anëtarët e familjes. Këtu edhe do të përfundojë pelegrinazhi i tij politik i nxitur nga disa shuplaka të nxehta të pranuara në kohë lufte nga Hashim Thaçi (gjithmonë sipas fjalëve të Judës) dhe shantazheve të tija të njëpasnjëshme për poste politike pas secilave zgjedhje të mbajtura në Kosovën e pasluftës. Sistemimi potencial i dishepujve të kthyer pritet që të bëhet nëpër studiot e shumta të debateve politike, në televizionet e shumta kosovare, në rolin e tyre të ri potencial si analistë dhe zhurmëtarë politikë

Kthimi i 12-të apostujve diplomatikë pritet që të ndodhë ditëve në vijim. Pati një reagim publik nga njëri prej tyre i quajtur Juda alias Gjergj Dedaj, i cili deklaroi se diçka e tillë i ka ndodhur vetëm kur Slobodan Milosheviqi ia kishte vrarë anëtarët e familjes. Këtu edhe do të përfundojë pelegrinazhi i tij politik i nxitur nga disa shuplaka të nxehta të pranuara në kohë lufte nga Hashim Thaçi (gjithmonë sipas fjalëve të Judës) dhe shantazheve të tija të njëpasnjëshme për poste politike pas secilave zgjedhje të mbajtura në Kosovën e pasluftës. Sistemimi potencial i dishepujve të kthyer pritet që të bëhet nëpër studiot e shumta të debateve politike, në televizionet e shumta kosovare, në rolin e tyre të ri potencial si analistë dhe zhurmëtarë politikë

Kabllogramet e grumbulluara mbi tavolinën time shënojnë një javë mjaft të ngjeshur diplomatike. Pasi që nuk i seleksionova sipas rendit dhe kohës së ngjarjes, do t’i përmend ashtu pa ndonjë rend të veçantë.

Sex, drogë pa rock 'n roll - jo nuk bëhet fjalë për organizimin dhe mbajtjen e një tjetër koncerti gjigand në natyrë të hapur në Woodstock, por bëhet fjalë për aksionet e fundit të Policisë së Kosovës, e cila në bashkëpunim me DEA-n amerikane (Drug Enforcement Administration - Administrata e zbatimit të narkotikëve), Policinë italiane, si dhe atë të Shqipërisë arritën që të përcjellin lëvizjet e një sasie të madhe të kokainës, e cila pastaj së fundmi u sekuestrua në një kamion në Lipjan. Sasia e përfolur e kokainës është diku rreth 400 kg e që në vlerën e tregut të saj do të kapte shumën prej 10-20 milionë eurove, varësisht se ku do të ishte destinacioni i saj i fundit.