Vështrime

Politika në FB

Në një krizë të këtillë gjëja e fundit që i vyen Kosovës është paqartësia e këtillë çfarë është dhe mbi të gjitha ushtrimi i politikës nëpërmjet fejsbukut. E kjo Qeveri e re me gjasë ende funksionon me inercinë e opozitës dhe kryesisht zgjedh të komunikojë me popullatën nëpërmjet rrjeteve sociale

Në një krizë të këtillë gjëja e fundit që i vyen Kosovës është paqartësia e këtillë çfarë është dhe mbi të gjitha ushtrimi i politikës nëpërmjet fejsbukut. E kjo Qeveri e re me gjasë ende funksionon me inercinë e opozitës dhe kryesisht zgjedh të komunikojë me popullatën nëpërmjet rrjeteve sociale

Ka një muaj që kjo Qeveri mori pushtetin në dorë. Kur hiqen angazhimi disaditor për zgjedhjen e Osmanit kryetare të Kosovës, vizitat në të gjitha varrezat memoriale të Kosovës dhe pjesëmarrja në fushatën e zgjedhjeve në Shqipëri, atëherë praktikisht del se Qeveria ka më pak se dy javë që ka nisur së punuari përnjëmend.

Mënyra qysh ka nisur nuk është se shkëlqen.