Vështrime

Fakti e ha kashtën!

Fjalimi i ushtrueses së detyrës së presidentes, zonjës Vjosa Osmani, mjaftoi që të trazohej moçali gazetaresk i ushejzave dhe i llumit gazetaresk mercenar shqiptar, ata që rëndom reagojnë sa herë që të jetë nevoja të lëpihet ndonjë asht të cilin mund t'ua hedhë padroni në sahanin e tyre. E, po zoti Rama e kam një lajm të trishtë për ju! Sa më shpejt të mësoheni me peshën dhe rolin politik të zonjës Osmani, sepse atë dhe të ngjashmit sikur ajo do t’i kemi për një kohë më të gjatë në politikën kosovare tashmë. Kazanët me politikanët e juaj të preferuar e të nënshtruar tashmë kanë kulluar dhe kanë avulluar!

Fillimisht më lejoni që në ditarin tim motrave dhe vëllezërve të mi t'ua uroj Ditën e Krishtlindjes, duke ju dëshiruar shumë shëndet, begati dhe harmoni edhe për shumë vjet të tjerë.

Këtij viti gradualisht po i vjen epilogu politik dhe të gjithë ju të cilët e përcillni ditarin tim diplomatik, tashmë e dini se ky ditar është një lloj makine në kohë e cila shpalos shumë të vërteta.