Vështrime

Ende në pritje për të parë...

...e me gjasë diçka do të shohim. Nëse jo ndonjë veprim nga Specialja, atëherë gjithsesi do t'i shohim rezultatet e zgjedhjeve në Amerikë, që për ne kanë rëndësi tepër të madhe

Kaloi java nga vjedhja e dy e kusur milionëve nga thesari. Ndodhi që pronari i firmës të cilit i ishin derdhur paratë u vetëdorëzua. Ndërkohë, Ministria e Infrastrukturës mbajti një konferencë për shtyp ku u tha se alarmin për vjedhjen e kishin bërë nëpunësit civilë të Ministrisë së Infrastrukturës, duke e demantuar Hykmete Bajramin. Kjo e fundit u paraqit para deputetëve për të treguar se ishin bllokuar 500 mijë nga shuma e vjedhur.

Për dallim nga kolegu i saj partiak, Agim Veliu, që e injoroi komisionin përkatës, Bajrami bile po tregohet më trime se ministrat e tjerë. Pavarësisht se nuk jep dorëheqje për shkak të vjedhjes, ajo së paku po del e po jep arsyetime dhe po u përgjigjet pyetjeve të deputetëve. E megjithatë, kjo nuk mjafton. Ashtu siç nuk mjafton të mos e kemi marrë asnjë informatë shtesë për arkën e zhdukur nga AVUK-u javën e shkuar.