Vështrime

Moçali politik ballkanik

Përndryshe, pas arrestimit shtëpiak të kryetarit të Komunës së Istogut apo nënkryetarit të LDK-së, z. Haki Rugova, ca zëra shpirtligë kanë përfolur se Kryesia, si dhe vetë kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, janë duke shikuar se si ta sfidojnë sistemin me afishimin e parullave irredentiste dhe separatiste të radhës, "Kosova Republikë, ose hazër ose fikë se fikë" nëpër godinat e ndryshme qeveritare dhe të pushtetit

Përndryshe, pas arrestimit shtëpiak të kryetarit të Komunës së Istogut apo nënkryetarit të LDK-së, z. Haki Rugova, ca zëra shpirtligë kanë përfolur se Kryesia, si dhe vetë kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, janë duke shikuar se si ta sfidojnë sistemin me afishimin e parullave irredentiste dhe separatiste të radhës, "Kosova Republikë, ose hazër ose fikë se fikë" nëpër godinat e ndryshme qeveritare dhe të pushtetit

Edhe pse jemi në fillet e stinës së vjeshtës, si dhe po i afrohemi asaj të dimrit, kabllogramet diplomatike sa vijnë e bëhen më të nxehta në këto ditë të ftohta vjeshte.