Vështrime

“Lëshoja se s’na vyn”

Për përmirësim të gjendjes duhet ndryshim rrënjësor, duke filluar nga shkollat e futbollit. Duhet federatë më kredibile, pa njerëz të dënuar e të përfshirë në parregullsi. Duhen trajnerë me dinjitet, klube me hierarki e përgjegjësi. Kurdisjet e parregullsitë megjithatë nuk do të ndalen shpejt. Disa skuadra tashmë janë në borxhe për edicionin e ri. Kanë premtuar pikë për ato që ua kanë dhuruar këtë edicion

Për përmirësim të gjendjes duhet ndryshim rrënjësor, duke filluar nga shkollat e futbollit. Duhet federatë më kredibile, pa njerëz të dënuar e të përfshirë në parregullsi. Duhen trajnerë me dinjitet, klube me hierarki e përgjegjësi. Kurdisjet e parregullsitë megjithatë nuk do të ndalen shpejt. Disa skuadra tashmë janë në borxhe për edicionin e ri. Kanë premtuar pikë për ato që ua kanë dhuruar këtë edicion

Pasi caktoi formacionin që do të luante dhe ndau lojtarët nëpër reparte e pozita, trajneri kërkoi nga të rinjtë që të kenë kujdes.