Vështrime

Përgjigjja e KOHËS rreth reagimit të Valëza Oruçit

Storia që ka problematizuar vendimmarrjen e ministres Meliza Haradinaj për 40 anëtarë të Shërbimit të Jashtëm, nuk përmban të pavërteta. Në të janë listuar vetëm fakte, përfshirë edhe pjesën që i referohet vendimit në rastin e gradimit të Valëza Oruqit.

KOHA, në procesin e hartimit të stories, ka dërguar pyetje edhe në Ministri, nga i cili institucion ka kërkuar informata për vendimin rreth gradimit të Oruqit. Përgjigjet janë ofruar vetëm pas lajmeve qendrore të KTV-së, kur është publikuar storia, dhe pasi e njëjta është postuar edhe në KohaNet.