Vështrime

“Armëpushimi” kushtetues

Rreziku u shmang përkohësisht dhe vendi ka ca javë për të menduar si mund t’i ikë shndërrimit të dramës politike në një tragjedi të përgjithshme shoqërore, një plage të llojit që merr kohë të gjatë të shërohet, e edhe kur të shërohet prapa vetes lë vragë të thellë të përhershme

Rreziku u shmang përkohësisht dhe vendi ka ca javë për të menduar si mund t’i ikë shndërrimit të dramës politike në një tragjedi të përgjithshme shoqërore, një plage të llojit që merr kohë të gjatë të shërohet, e edhe kur të shërohet prapa vetes lë vragë të thellë të përhershme

Vendimi i Gjykatës Kushtetuese për të pezulluar përkohësisht dekretin e presidentit për mandatarin e ri, e ka ndalur po ashtu përkohësisht krizën politike.