Vështrime

Ku keni qenë deri dje, të dashur europianë?

Befas, 10 sekonda para se të bie qeveria, u alarmuan europianët. Mos ishte pak si vonë?

1. Angela Merkel, ajo që heshti një dekadë dhe toleroi politikën antikosovare të sabotimit nga presidenti serb, e përkrahu idenë që dialogun me Serbinë ta drejtojë qeveria e Republikës së Kosovës. E përkrahu, pak a shumë, edhe heqjen e tarifave siç e kishte propozuar qeveria. Mos ishte pak si vonë, zonja kancelare?