Vështrime

Miku i mirë në ditë të vështirë

Sa i vështirë bëhet zgjimi nga gjumi herët në mëngjes gjatë stinës së dimrit.

E kjo sidomos bëhet edhe më e vështirë ditën e hënë, kur njeriu shkon në punë pas një vikendi të kaluar bukur. Kabllogramet diplomatike të ditës së hënë ishin kryesisht ato të cilat të gjithë ju i lexuat edhe vetë. Vërshimi me lajmet për mikpritjen që kosovarët si nikoqirë ua bënë Kombëtares dhe simpatizantëve anglezë, kundër të cilëve u luajt ndeshja e futbollit në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë.