Vështrime

Shteti që vret

Tre vjet më pas, shpreh bindjen se drejtësia për Astritin do të jetë fillimi i vendosjes së drejtësisë dhe të sundimit të ligjit në këtë vend të nëpërkëmbur, ku gjithçka ka qenë e lejuar po qe se e ka pasur vulën e shtetit në duart e atyre që e katandisën atë. Do të jetë zgjimi nga amullia në të cilën kemi rënë dhe do të jetë shpresa se ky vend ka ardhmëri.

Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve ende nuk janë gati, ngase pas rinumërimit të stërzgjatur u nis me numërimin e votave me kusht dhe të atyre që u hodhën nga personat me nevoja të veçanta.