Vështrime

Votimi

Tentimet e fundit që ndonjëra parti të zbulojë ndonjë skandal të partisë tjetër, me shpresën se ndoshta në momentet e fundit dikujt do të mund që t'ia ndërrojnë mendjen dhe votën e tyre t'ua japin atyre të “drejtëve” dhe “parimorëve”. Vdeksha në lloç se çfarë parimesh pamë dhe dëgjuam nga të gjitha ato

Sot u zgjova më herët se zakonisht. Është ditë e veçantë. Do të shkoj në kafenenë time të preferuar që fillimisht ta pi kafenë time të mëngjesit, t’i shfletoj titujt e lajmeve dhe më pas të nisem drejt shkollës fillore “Ismail Qemajli”, ku gjendet vendvotimi im.