Vështrime

Edhe dy javë si n’pazar

Kushdo që do t’i fitojë zgjedhjet, mbase do të duhej të mendonte seriozisht për krijimin e një qeverie të formuar prej njerëzve me kapacitet intelektual dhe me dije. Këta nuk do të duhej të ishin domosdo njerëz partiakë e as “profesorë doktora” – sepse problemet e Kosovës nuk zgjidhen me teori të thatë e as me pallavra odash, por me vendosmëri dhe me veprime praktike.

Kaloi edhe një javë e fushatës para fushatës, për të cilën gjë e vetmja që është e ndaluar është propaganda politike me pagesë. E që na mbytën me propagandë politike që nga 22 gushti, ajo nuk ka dert. Ligji nuk e parasheh ndalimin e debateve, e mbajtjes së tubimeve dhe as të transmetimeve nëpër media sociale – prandaj edhe po munden me na ngufat dita më ditë.