Vështrime

Natën e mirë, bandë!

Nuk kaloi as gjysmë ore kur miku i kishte pranuar në Pejë ato mjete dhe tashmë ishte duke e kryer edhe këtë pjesën tjetër të amanetit tim për të blerë disa gjëra ushqimore për atë familje të përvuajtur.

Sa me fat isha që shërbimin e “Moneygram”-it e kisha pasur shumë afër dhe ajo punë u krye shumë shpejt.