Vështrime

Kryeministër me korrespondencë

Në anën tjetër, partitë si: PSD, AKR, PEK e NISMA dhe Alter Ego dhe Deus Ex Nativa, do të mundohen që të bëhen sa më pragmatike, që e ka kuptimin se si ta kalojnë pragun me automatizëm, e ajo mund të bëhet vetëm po qe se u ngjiten si rimorkio parazgjedhore ndonjërës prej partive më të mëdha si LDK, VV, PDK dhe AAK

Aktivisti i sporteve të rënda, të gjithë neve në fundjavën e kaluar na zuri ashtu sikur hutin në zgurrë, syhapun. Më keq se neve të tjerëve, më duket i ka zënë kryeparlamentarin Veseli, i cili gjendej në Amerikë në udhëtim zyrtar, si dhe presidentin Thaçi. Ata i zuri si qyqet n'rremë. Aktivisti i sporteve të rënda, respektivisht ish-kryeministri Ramush Haradinaj, të premten e kaluar, me rastin e ditëlindjes së parë të ditarit tim në mbledhjen e Qeverisë dha dorëheqje të parevokueshme dhe deklaroi se mandatin e tij po e kthen te sovrani. Arsyen tashmë e kemi të njohur të gjithë, ftesa nga ana e Gjykatës së Kosovës dhe Dhomave të Specializuara me seli në Hagë që të intervistohet në cilësi të të dyshuarit.